Tandartsenpraktijk Graafland

Welkom bij de tandartsenpraktijk van tandarts Robert Graafland.

 

Tanden en kiezen....

Bij de tandarts denkt u vaak alleen aan tanden en kiezen, maar er is meer. Uw mond en gebit vormen een complex systeem, waarin kaak, wang, tong, slijmvliezen, tanden en kiezen samenwerken om te eten, te praten en meer. Alleen aandacht geven aan tanden en kiezen is dan ook niet genoeg. Tandarts Robert Graafland staat voor volledige mondzorg.

Volledige mondzorg

Volledige mondzorg houdt in dat we bij een tandartscontrole niet alleen naar de tanden en kiezen kijken, maar ook naar de rest van de mond. Eventuele problemen ontdekken we daardoor in een vroeg stadium en kunnen we direct aanpakken. Als dat nodig is, verwijzen we u door naar een specialist. De meeste behandelingen kunnen we echter gewoon in onze tandartsenpraktijk uitvoeren.

Tandarts Rob Graafland uit Gouda

Persoonlijke aandacht

Rust, hygiëne  en vertrouwen zijn belangrijke voorwaarden voor een prettige behandeling. Wij doen er alles aan om deze voorwaarden te garanderen. Met meer dan 25 jaar ervaring en door gebruik te maken van de modernste technieken houden we uw gebit in goede conditie. Persoonlijke aandacht is hierbij het sleutelwoord.

Makkelijk parkeren

Onze ultramoderne praktijk is gevestigd aan de rand van het centrum van Gouda vlak bij de Goudse Schouwburg (klik op de afbeelding hieronder voor een Google Maps plattegrond). Voor de praktijk kunt u makkelijk (betaald) parkeren. Duurt uw afspraak wat langer, dan kunt u gebruik maken van onze parkeerplaats achter de praktijk.

Locatie praktijk tandarts Robert Graafland

Naast de tandartsenpraktijk bevindt zich een praktijk voor fysiotherapie(Fysio Totaal).

Inschrijven

Nieuwe patiënten uit Gouda en omgeving zijn van harte welkom in onze praktijk. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie en inschrijven.